ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT


Az Önkormányzati Választások 2019 weblap létrehozója, Szabó György fenntartja a lap szerkezeti és tartalmi változtatásának, szélsőséges esetben egyoldalú megszüntetésének jogát.

  1. A jelöltek által elküldött írásokért ellenszolgáltatás nem jár, a megjelentetésért fizetni nem kell. A tartalom minden esetben a szerző tulajdona. A weblap nem nyereségorientált.
  2. A közölt írások tartalmával, mondanivalójával nem feltétlenül értek egyet. A megjelentetésnek nem feltétele a tartalommal való egyetértés. Ezen tartalmakért a szerző tartozik felelősséggel.
  3. Kéziratokat nem őrzök meg, nem küldök vissza.
  4. A közzétett írások tartalmáért a tulajdonos-szerkesztő felelősséget nem vállal. Felelőssége kizárólag a szalonképes megjelenésre terjed ki.
  5. A tulajdonos fenntartja magának a jogot arra, hogy amennyiben a szalonképes megjelenés vonatkozásában nem tud megegyezni a cikk írójával, úgy az írás megjelenését megtagadhatja.
  6. Más esetben, a már közzétett írások végleges törlését kizárólag csak írójuk kérheti.
  7. Amennyiben a megjelenített írások valamelyikének tartalma (az esetleges moderálást követően is) vélt vagy valós módon sért bárkit a kiigazításra kizárólag az író felhatalmazása alapján történik változtatás.
  8. Harmadik személy által kért helyreigazítás nem, illetve kizárólag a szerző beleegyezésével történhet.

Az elküldött és megjelent írásokkal kapcsolatban a szerzők (jelöltek) kijelentik, hogy személyes adataikat önszántukból teszik közzé. Ezeket az adatokat külön nem gyűjtöm, azokat harmadik személynek nem adom át.

A weboldalon megjelenő írások a forrás megjelenítésével díjmentesen felhasználhatók. Ennek feltétele, a kimásolt tartalom elején vagy végén a következő szöveg feltüntetése:

"Információ: az onkormanyzati-valasztasok-herceghalomban-2019.webnode.hu"

Az írások másolásának és egyéb helyen történő megjelentetésének tilalmát a szerző kikötheti, ez a tilalom az írás elején megjelenik. Az ilyen tilalom betartásáért illetve betartatásáért a weblap tulajdonosa felelősséget nem vállal.