Görömbei József 

Utolsó gondolatok az első bejegyzésemhez:
Szarkasztikus írásom, és a polgármesterjelöltként való indulásom alapját a herceghalmi önkormányzat utolsó ülésének (június 24.-én) élménye adta. Az ülés meg nem hirdetése, megtartásának színvonala, a meghívottak és az elhangzott hozzászólások arra ösztökéltek, hogy ez a közösség jobbat érdemel. Úgy tudok a legtöbbet tenni, ha az eddigi ismereteimet, tapasztalataimat felhasználva és a feladatot magamra vállalva elindulok az önkormányzati választáson. Akik ismerik Herceghalmot, a helyi viszonyokat, ismernek engem, ismerik a családomat, azok az első pillanatban értették az írásom lényegét. A figyelemfelkeltő írás nekik szólt. Kigúnyolva a mostani állapotokat és felvázolva azt, ami felé haladunk. Akik nem ismertek, azok számára is lehetőség lett volna tájékozódni, gondolkodni és a sorok között olvasni. Mint ahogy a 444.hu cikk írója és a kommentezői közül jó páran felismerve a bejegyzésben húzódó iróniát, ezt meg is tették.

Amint látják, a sorok között volt a mostani programom is. Az önjelölt véleményvezérek, a felszínes gondolkodók, vagy csak az egyszerűen csípőből fikázók, jobb esetben csak a programpontokat, rosszabb esetben a személyemet támadták. Nekik görbe tükörré vált az írás. Most, hogy kiderült nem én álltam a tükör másik oldalán, ez nem eshet nekik valami jól. Nekem sem esett, de számítottam rá. Egy mosollyal tegyük túl magunkat ezen, gondolkodjunk és haladjunk tovább..
____________________________________________________________________.

Programom:
Tisztelt Herceghalmiak!
Görömbei József vagyok, herceghalmi lakos. A 12 év önkormányzati tapasztalattal és felsőfokú közigazgatási igazgatás-szervezői végzettséggel rendelkezem. Az ismerősi körömből többen támogattak abban, hogy a következő 2019-es önkormányzati választáson polgármesternek induljak. Célom az, hogy Herceghalom szépüljön, fejlődjön, erős közösséggé váljon. Herceghalom legyen a herceghalmiaké, ne váljon a pártok játékszerévé! Tiszteletben tartjuk a helyi értékeket, az itt lakó civilszervezetek közösségét, elismerjük a helyi tehetségeket és támogatjuk a rászorultakat.

Növelni fogjuk az önkormányzat vagyonát, fejleszteni fogjuk a közösségi tereket. Közparkot vissza nem adunk, nem cserélünk, nem hasznosítjuk sem gazdasági, sem magán célra. Megóvjuk Herceghalom környezetét az utókornak, gyarapítjuk a zöldfelületeket és helyi bicikli utat jelölünk ki, a biztonságos iskolába járás érdekében.

Az eddigi személyes találkozások alkalmával, jó pár ötlettel kerestek meg a lakótársaim, melyből hosszú távú településfejlesztést tudunk megvalósítani. Ha képviselőjelöltként, helyi megbízottként vagy támogatóként szeretne csatlakozni, akkor küldjön egy levelet az email címemre: en.is.rad.szavazok@gmail.com vagy jelöljön be a támogatói, zárt Facebook csoportomba: https://bit.ly/2019fbcsoport

Lehetőleg tenni akaró, kitartó, jól kommunikáló településbeliek jelentkezését várom. Szóljon hozzá! Alakítsuk együtt Herceghalom jövőjét!

Ha lehetősége van, arra kérem, szavazzon a támogatni kívánt ötletre vagy írjon saját új ötleteket az alábbi kérdőív használatával: Kérdőív Görömbei József polgármesterjelölt választási programjához

Megnézem: https://forms.gle/fa3zzqUujxtTvPek7

Ha valóban Herceghalom fejlődését kívánja, akkor támogatásával segítheti annak megvalósítását. A választási kampányom sikeréhez tevőlegesen úgy tud hozzájárulni, ha ezeket a gondolatokat másoknak is figyelmébe ajánlja, beszélgetnek róla és az ajánlását eljuttatja hozzám.

Görömbei József ex-alpolgármester