A weblap szerkesztőségi oldala

Üdvözölöm a weblapon, melyet a 2019. évi önkormányzati választásokon indulók részére hoztam létre.

Olvassa el a tudnivalókat, hogy itt miként jelentethet meg írásokat.
A weblapot azzal a céllal hoztam létre, hogy kommunikációs lehetőséget biztosítsak azoknak az állampolgároknak, akik indulni szeretnének a 2019. évi önkormányzati választásokon, akár mint képviselő-jelöltek, akár mint polgármester-jelöltek.

Ezeken az oldalakon kizárólag kampányanyagokat lehet megjelentetni. Aki indulni szeretne, nyilván van valamilyen programja, melyet megválasztása esetén meg kíván valósítani.
Ez a weblap elsősorban a jelöltekért, az Ő kampány-munkájuk segítése érdekében jött létre. 

A nem szorosan a kampányhoz tartozó tartalmak, információk megjelentetésére nincs lehetőséget, mint ahogy az olyan írások megjelenésére sem, amely kizárólag mások lejáratását tartalmazzák.

Szeretném elérni azt a célt, hogy az indulók bemutatkozzanak, a lakosság részére csak programjaikat, terveiket tegyék közzé, hogy megválasztásuk esetén milyen módon kívánnak hozzájárulni a közösség irányításához és miként vezetnék a települést.
Mindazok akik indulni szeretnének a választásokon, megjelentethetnek itt a programjaikon kívül pl. meghívókat  is lakossági találkozókra.

A Képviselő-testület határozata szerint, Herceghalom Község kommunikációra alkalmas hivatalos médiumaiban csak azok kaphatnak lehetőséget a megjelenésre, akik előzetesen megszerezték a jelöléshez szükséges kellő számú ajánlást. Ez a Herceghalmi Hírmondó szeptemberi számában lesz lehetséges.

Mivel kommunikálni kell és tapasztalatom szerint már több fórumon is elindult a választási kommunikáció, arra gondoltam, hogy legyenek itt egy helyen, de jól különválogatva az információk és főleg jelenjenek meg minél előbb, hogy legyen idő az összehasonlításra, a vitás kérdések megtárgyalására.

Hogy tud valaki itt megjelenni?
A weblap "kapcsolat" fülre kattintva, vagy a hhvalasztasok.web@gmail.com e-mail címre kell elküldeni a megjelentetni kívánt tartalmat. A weblap bal oldalán található lehetőségeknek megfelelően külön csoportban kapnak helyet a polgármester jelöltek és külön csoportban a képviselő-jelöltek és azon belül az egyes jelöltek ABC sorrendben. 
Moderálás.
Feltöltés előtt - amennyiben szükséges - az írások egy olyan szűrőn mennek keresztül, amely kiszűri az esetleges oda nem illő szavakat, sértő kifejezéseket. Miután ez megtörténik egy utólagos jóváhagyásra visszaküldöm a majd megjelenő írást, jóváhagyásra. Amikor kialakult a konszenzus, akkor kerül feltöltésre az írás, a másodszor is jóváhagyott formában változtatás nélkül!
A weblapon megjelenő tartalmakhoz közvetlenül hozzászólni, kommentárt fűzni nem lehet!
A jelöltektől azt kérem, hogy az írásaik végén adjanak meg egy e-mail címet, vagy egy saját weblap címet, ahová a kérdéseket várják. Ezeket a kérdéseket és az azokra adott válaszokat amennyiben elküldik azok, felkerülnek erre a weblapra is.
Ennek oka, a rendelkezésre álló tárhely korlátozottsága.

A leírtak politikai tartalmáért minden felelősség a cikk íróját terheli!
A weblap szerkesztője kizárólag a "szalonképes" megjelenésért vállal felelősséget.A jelöltek részéről elküldött írások 2-3 mondatos tartalma (lead) megjelenik a "KEZDŐLAPON", érkezési sorrendben (dátummal ellátva). A lead végén van egy "tovább olvasom" lehetőség, amikor az érdeklődő, a megfelelő csoportban folytathatja a teljes közlemény elolvasását.
NYILATKOZAT:
A weblap létrejötte, működtetése és Herceghalom Község Önkormányzata között nincs összefüggés!
Ez egy magánkezdeményezés azért, hogy díjmentes segítséget adjon a választáson indulóknak, közlendőik megjelentetéséhez.

Szabó György szerkesztő

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Tisztelt választásokon indulni kívánók, Tisztelt olvasók!
A bal oldalon található elnevezéseken változtattam. Felhívták a figyelmemet, hogy a választási törvény szerint csak az tekinthető "jelölt"-nek, aki összegyűjtötte a megfelelő számú ajánló szelvényt, azt leadta az illetékes választási bizottságnak és ezzel őt a bizottság ".... jelöltnek" nyilvánította.
Erre a feladatra majd csak augusztus - szeptember folyamán kerülhet sor. 
Viszont addig hivatalosan nem tekinthetők jelöltnek azok, akik már elkezdték a kampányukat.

Ez a változtatás nem jelenti azt, hogy mindazok, akik indulni kívánnak az októberi választásokon, itt vagy egyéb módon ne tegyék közzé programjukat és azt, hogy polgármesterek, vagy képviselők kívánnak lenni megválasztásuk esetén.

Szabó György szerkesztő